2013. június 24., hétfő

Egy jó ötlet :))

Ariana Williams tanácsára megfontolom, hogy átteszem a blogom neon-ra. DE ehhez vannak feltételek: erre a posztra kell LEGALÁBB 10 komi, és csak attól aki neon-on is olvasná a blogomat...
Másrészt még nem terveztem abbahagyni, rengeteg fordulatot terveztem, de sajnos nem biztos, hogy "valóra válik". Ott (sem) tudok majd fejlécet csinálni szóval akkor ugynevezett csupasz lesz a blogom meg ilyenek.. Szóval, döntsetek!

7 megjegyzés:

  1. Egy lényeg van h folytasd!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha kellő komi megléesz akkor folytatom :)) csak az nélkül nincs értelme, hogy nem olvassa nagyon senki..

      Törlés
  2. Ne hagyd abba eddig nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem értelmetlen volna áttenned a blogot, az a Blogovin is csak az ilyen blog követése miatt jó, meg hogy lásd mikor van friss rész. Szóval ennyit veszítesz, ezek miatt meg hülyeség volna, szóval szerintem ne tedd! Aki meg szereti olvasni a blogod az amúgy is benéz rá mikor van rész. De ez csak az én véleményem:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nem értem az egészet, hogy mit vesztek vagy mit nem ha megszűnik az a Google izé xDD Nagyon kezdő vagyok és ez sajna látszik is.
      Szóval azt mondod, hogy "csak" a követőket veszítem el?! Másban is változik esetleg? Mert ha csak a követőket veszthetem el akkor szerintem még úgyan így folytatnám ha benne vagytok :))

      Törlés
  4. Szerintem ne rakd át, mert én nem tudom majd olvasni. Hisz én telóról olvasdom.

    VálaszTörlés