2013. június 13., csütörtök

14.Fejezet: Varázslat

Sziasztok! Nem lett meg a 4-5 komi ami kicsit elszomorított... DE hoztam új részt mivel sokan feliratkoztatok és az oldalmegjelenítések száma 1400 közelében van. VISZONT!! A következő rész 1600 oldalmegjelenítés, 4 komi és 1 feliratkozó után lesz. (most 7 van). Sajnálom de kezdem úgy érezni hogy egyre kevésbé tetszik nektek, hiszen a komik száma ezt mutatja..A komiba csempésszetek bele egy kis kritikát is légyszi, hogy tudjak építkezni/ változtatni!
Jó olvasást! Puszi: Zsófiii :))






-Ne mérgelődj inkább egyél! -szólt Zayn majd levágódott mellém és enni kezdtünk....-



A spagetti nagyon finom volt. Mindent megettem majd megköszöntem az ebédet. Automatikusan indultam volna fel ám megakadályoztak a sérülésemet fedő, fehér izék. Na igen, ezeknek sosem tudom a nevüket. Fásli? Vagy az nem ez? Nem tudom de ez legyen a legkisebb gondom....
Ott tartottam, hogy meg akartam indulni fel az emeletre de a hátam közbe szólt. Őszintén fogalmam sincs mekkora seb lehet rajta de eléggé feszít. De nem adom fel! Ahelyett, hogy visszaültem tovább próbálkoztam. Louis jött egyből mögém és próbált segíteni:
-Ne Louis! Megcsinálom, meg tudom csinálni! -szóltam rá.
Ő védekezően maga elé tartotta a kezeit és "utat" engedett. Folytattam a küzdelmem. Mivel magasságom ellenére is hajlékonynak mondhatom magam, kieszeltem egy tervet. Amit végre is hajtottam. A nem sérült lábamat letettem a talajra, jobb kezem pedig hátratettem a fejem felett. Majd egy hirtelen mozdulatot követően kinyomtam magam fél hídba és felálltam. Az nem mondom, hogy a hátamnak ez meg sem kottyant mivel nem lenne igaz... Nagyon fáj, lüktet és ég. De legalább a "csatát" megnyertem. Mindenki hatalmas tapsolásban tört ki, mintha megnyertem volna az olimpiai aranyérmet az egyik számban. Óvatosan de megcsináltam egy pukedlit.
DE! Vajon nem tudnának nekem valamit adni, hogy hókusz-pókusz és meggyógyulok? Vagy, hogy úgy legyen mint nekik, hogy begyógyul a seb huszonnégy órán belül?
Rövidesen hangot is adtam a gondolataimnak:
-Esetleg... Nem lehetne velem is csinálni valamit? Értitek, hogy meggyógyuljon mindenem...
- hhh- sóhajtott Louis- az az igazság, hogy varázsital erre nincs... csak..
-Csak? -csodálkoztam.
-Ha iszol a beléd rögzült véréből.. azaz ha megiszod Harry vérét...
Hazza csak mosolygott és bólintott. Eltátogott egy "megteheted"-et. Ez egy kicsit wlá.. Igyak vért, ráadásul egy vámpír vérét. Hát nem is tudom... De egy törés nem gyógyul meg olyan hamar és nem akarom, hogy Perrie kérdezősködjön. Egyszóval innom kell.
-Rendben. Ha Hazza sem bánja akkor felőlem mehet! -húztam ki magam annyira amennyire csak tudtam majd Harold-ra néztem.
Harry után mindenkit körbenéztem. Az említetten kívül mindenki letaglózott volt. Nem szólalt meg senki sem... Én Harry tekintetét kerestem s ahogy látom Ő is az enyémet. Tekintetünk találkozott. Egymás szemébe néztünk majd elkezdtünk "beszélgetni".
-Nem tudom Harry, jó ötlet ez?
-Miért ne lenne jó?
-Mivel tulajdon kép megcsapollak.. -
mosolyodtam el igaziból is.
-És?! Még én is meg foglak téged..-mosolygott a valóságban is- Amúgy meg örülj, hogy egy ilyen félisten véréből ihatsz!
-Ahogy mondod... csak félisten..

-Héé! -szólalt fel hangosan.
Erre én már szakadtam a nevetéstől. Még szép, hogy teljesen hülyének nézhettek a többiek mivel csak annyit észlelhettek az egészből, hogy két hülye egymásra néz majd röhög az egyik, másik pedig méltatlankodik... Ilyenek vagyunk. A többiek továbbra is felhúzott szemöldökkel néztek hol rám, hol pedig Harry-re. Nagyon nehezen hagytam abba de sikerült. Elkussoltam de nem sokáig:
-Akkor most nekem mit is kell csinálnom?
-Innod a véremből.
-És azt hogyan?
-Szájjal...
Morogtam egy sort, majd folytattam:
-Te igen Harry! Mégis hogy tudnék én belőled inni ha nincs is fogam.. -integettem a kezemmel az arcom előtt.
-Jah, az más kérdés. Louis!
-Úgy kell, hogy fel kell Neked- mutatott rám- tépned Harry bőrét.
-Mi?! Meg vagy huzatva?! Azt még is hogyan?
-Foggal vagy körömmel... és nem, nem vagyok meghuzatva. Így van leíva..
-Nem tudom feltépni a bőrét! Egyszerűen nem! Nem is tudnám mivel  mégis hogyan tudnám én körömmel feltépni? Másrészt az gusztustalan... -borultam ki.
-Ha nem hát nem...
Döntenem kellett. Vagy megteszem és iszom Harry-ből vagy pedig megkaphatom a kérdés sorozatokat.. Maradtam az eredeti terven:
-Ne, Louis várj! Megteszem ha Harry  beleegyezik..
-Felőlem kezdhetjük! -szólt bele Harry.
Louis megadóan sóhajtott majd hozzá láttunk. Először is kimentünk a nappaliba. Jobban mondva én kibicegtem. Majd nem ültünk le hanem a szoba közepén álltunk meg Harry-vel. A többiek pedig elfoglalták a kanapét és a foteleket körülöttünk. Én elég kínosan éreztem magam ahogyan ránéztem Harry-re, viszont Ő csak biztatóan mosolygott.
-Rendben- fújtam ki a levegőt- akkor kezdjük. Pontosan mit is kell tennem Louis?
-Feltépni a bőrt valahol Harry felsőtestén vagy nyakán.. Harry, dobd le a pólód!
-Oké! -majd ledobta.
Próbáltam nem annyira feltűnően bámulni. Arcom színe vörössé változott mivel nem tudtam Róla elkapni a tekintetem. Talán még a szám is tátva maradt. Szemeim kétszer akkorák lettek. Persze rajtam kívül mindenki jól szórakozott. Mondjuk, a látványt én is élveztem..
- Öhm.. látom tetszik...-szólt oda Harry akinek -amint felnéztem rá- arca szintén pírban volt.
-Öhm izé... öhm.. inkább kezdjük.. Louis, most mi jön? -tereltem.
Louis is nagyon jól szórakozott. Csak mosolygott, épphogy nem nevette el magát.
-Öhm, most válassz valahol egy helyet, ahol csinálod.
-Neked hol jó? -néztem Harry-re.
-Nekem mindegy...
-Rendben. Akkor... mondjuk itt.
És rámutattam Harold váll és nyak közötti részére. Azt a részt simán felértem így nem kell lábujjhegyen állnom.. Majd kinéztem Louira:
-És most?
-Most szabd fel neki!
-Nyugi Mel, nem fog fájni! -szólt Harry.
Kifújtam a levegőt majd elkezdtem karmolgatni. Belemélyesztettem körmeimet majd húzni kezdtem de semmi. Felszakadt ám vér nem jött belőle. Harry grimaszolgatni kezdett, hogy fáj meg majdnem sír. Egyből elkaptam a kezem és hátrébb húzódtam.
-Nyugi már Lody, csak szívatlak! -nevette el.
-Marha vicces!
-Jól van gyerekek, nyugi! -szólt közbe Louis- akkor most mivel kézzel csak feltépni tudtad, szájjal kell folytatnod. Tedd rá a szád és szívd, harapd. Harry, előre szólok ez nem egy szex jelenet!
Harry feje vörössé változott majd gyilkos pillantásokat intézett Louis felé.. Majd rám nézett azokkal az igéző zöld szemekkel és mosolyogni kezdett.
-Folytathatod...-szólalt meg végül.
-Rendben...
Majd a már általam felszabott bőrrészhez hajoltam. Ajkaimat remegve, bizonytalanul Harry testére helyeztem. Harry sóhajtott egy hatalmasat mire az én arcom ismét vörös árnyalataiban pompázott. Mielőtt még szívni kezdtem volna, szívatás képen vissza akartam vágni. Nyelvemet is a bőrére érintettem majd kezemet a szívére helyeztem. Szívverése gyorsult ahogy nyelvemet mozgattam. Elhúzódtam tőle majd megszólaltam:
-Egyenlő! Most pedig térjünk vissza a tárgyra..
-Csináld!
Ajkam visszahelyeztem oda majd óvatosan szívni kezdtem. Egyre erősebben szívtam mikor hirtelen fémes ízt éreztem a számban. Arcom elemeltem, hogy meg tudjak bizonyosodni, hogy tényleg a vérét érzem. Persze, mi mást is érezhetnék?
Nem csalódtam, az a vére volt. Ám a vére más volt mint a miénk. Nem vörös hanem piros és rózsaszín közti átmenet. Viszolyogva ám de visszahelyeztem a szám és szívni kezdtem. Mikor úgy döntöttem, hogy elég elléptem egy lépést hátra. Harry a szemembe nézett majd valamire figyelmes lettem. Kigyúlt köztünk valami fény. Ez a fény egyre jobban világosodott és egyre nagyobb lett. Harry megfogta a kezem, majd ujjainkat összekulcsolta. Szemembe nézett és én is az övébe. A fény már teljesen körülölelt minket és hirtelen........felemelkedtünk. Harry nagyon megdöbbent és én sem voltam különb kép. Nem mindennapi, hogy valaki egy burokban felemelkedik.. Igaz, az sem mindennapi, hogy vámpírokkal és alakváltókkal élsz együtt. És az meg főleg ritkább, hogy a One Direction-nel. Nos, nekem minden sikerült.
Nem engedtem el Harry kezét és Ő sem az enyémet....

6 megjegyzés:

  1. Ú most kezdtem olvasni de naon tetszik!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekszem :))) Ha tetszik akkor iratkozz fel :)))

      Törlés
  2. Kövit:)) Nagyon tetszik, feliratkozom:) ha van kedved, kukkants be hozzám :) http://youcan-seemyheart.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még két komi és annak az ideje is eljön :))) Köszönöööm :))) És bele kukkantok ;)

      Törlés
  3. Nagyon jó! *-* Én is feliratkozok. :)

    VálaszTörlés
  4. ahhw.. Várom a következőt! Szerintem nagyon jó a sztori! :D

    VálaszTörlés