2013. július 8., hétfő

24.Fejezet: A zavar

Sziasztook! Köszönöm a 6 komit! Isteniek vagytok! :)) Nagyon feldobta a napom szóval meghoztam az új részt ami kicsit eseménydúsabb... Bocsi, kicsit rövid lett :// de sajna sietek...
Új részhez minimum 5 komi kell! :)) Jó olvasást! :)))






-
Meg is érkeztünk Harry ágyára...-



Kinyitottam a szemem. Igen, Harry ágyán landoltunk mind a ketten. Harry szemei csukva voltak és jól láthatóan összeszorította őket. Nagyon aranyos látvány volt. Egyik kezemmel finoman végigsimítottam az arcát majd szemei kipattantak és Ő is körülnézett. Miután nyugtázta, hogy hol vagyunk, rám nézett és megcsókolt.
A csókunk után leszálltunk az ágyról majd kéz a kézben megindultunk lefelé. Kimentünk Harry ajtaján majd finoman a lépcsőre léptünk. Harry-t én támasztottam meg bal oldaláról hiszen nem engedhetem, hogy használja a lábát. Mikor a lépcső fordulóba értünk. Furcsa érzés fogott el. Szédülni kezdtem, a gyomrom égett, a fejem hasogatott és foltokat láttam.
-Harry, nem érzem jól magam...-nyeltem egy nagyot.
Ezek után Harry kezét leszedtem a vállamról, hogy esetleges burulás esetén el ne rántsam magammal. Megtámaszkodtam a lépcső korlátjába. A fájdalmak egyre jobban erősödtek. Hangokat hallottam távolról..
-Mel, Melodie! Melodie hallasz engem?! Louis! Gyertek!
Végül a lábaim felmondták a szolgálatot. Szemeim már semmit sem láttak, elsötétült minden. Éreztem egy erős ütést a hátamon de többet már semmit....


*Harry szemszöge*


Melodie hirtelen megváltozott. Azt mondta nem érzi jól magát. Nagyon aggódtam érte hiszen eddig jól volt. Szemei nem csillogtak. Megijedtem. Louisékhoz kiáltottam. Melodie hirtelen dülöngélni kezdett majd elkezdett legurulni a lépcsőn. Beverte a hátát majd tovább gurult de akkora már szerencsére el tudtam kapni. Én, én nem értem. Mi baja?!
Louisék megjelentek a lépcső alján majd ijedten pillantottak ránk.
-Orvos kell most azonnal! -kiáltottam rájuk idegességemben.
-Harry, nem vihetjük orvoshoz! Más vére van mint az embereknek! -szólt Liam.
-Hozd a kanapéra Harry, én pedig hívom Simont! -Mondta Zayn.
Úgy tettem. Simon afféle különleges doki. Ő nem emberekkel hanem "ilyenekkel" foglalkozik. Minket is mindig Ő lát el. A kanapéra vittem Melodie-t. Közben hallottam ahogy Zayn beszél Simonnnal, hogy sürgős és, hogy siessen. Nagyon féltem és ideges voltam. Nem értem! Egyszerűen nem értem!


*Niall szemszöge*


Én éppen a konyhában ültem és szokás szerint a reggeli harminc tojásos reggelimet ettem, vér kíséretében. Megettem megtöröltem a számat majd inni kezdtem a vért. Ha jól tudom akkor ez marhavér de eben nem vagyok biztos mivel ezt most Zayn hozta. A hűtőbe jó magasan volt még de ma úgy döntöttem, hogy hagyok a többieknek is. Hirtelen egy éles ordítás csapta meg a fülem. Harryé. Azt mondta, hogy menjünk oda mivel sürgős. Így tettem. A hangja kétségbe esett volt. Kirohantam a lépcső aljához majd láttam ahogy éppen el tudja kapni Melodie-t aki akkor gurul a lépcsőn. Össze voltam zavarodva, semmit sem értettem. Mellettem már Louis és Liam ott volt. Aggódva figyelték a fejleményeket, épp úgymint én....


*Zayn szemszöge*


A nappaliban tévéztem mikor hallottam az ordítást. Odaszáguldottam a lépcső aljához ahol már ott volt Niall, Liam és Louis is. Ijedten néztek a lépcsőre. Én is odanéztem. Láttam ahogyan Melodie elájul és elveszti az eszméletét. Nagyon rosszul nézett ki és vittük egyenest a kanapéra. Felhívtam Simon-t és azt mondta, hogy siet de legalább tíz perc lesz neki az ideérés mivel Kínában van. Nagyot sóhajtottam majd letettük a telefont és én is rohantam oda Melodie-hoz. Melodie változatlanul eszméletlen. Harry sokkot kapott. Louis szerintem ideges Harry-re és aggódik, Niall velem együtt semmit sem tud.  Liam pedig megpróbálja felébreszteni Melodie-t.
Mindenki idegesen Melodie köré gyűlt én pedig megpróbáltam Harry-t is orvosolni. Ám rám sem nézett. Aggódó tekintettel meredt Melodie-ra aki ugyan úgy feküdt.


*Liam szemszöge*


Épp Louissal voltunk a kertben, kávéztunk mikor hirtelen Harry kiáltott. Összerezzentünk. Én el is dobtam a kezemben lévő kávéscsészét ami darabokra tört és kifolyt belölle a fekete keserű folyadék. Vámpírsebességgel száguldottunk be a házba ahol azt láttuk, hogy Melo egy kis ideig kapaszkodott a korlátban utána pedig elkezdett legurulni a lépcsőn végül Harry elkapta.. Harry orvosért kiáltozott de idegesen leintettem, hogy sajnos azt nem szabad... Zayn felhívta Simon-t, Harry pedig a nappaliba vitte Melo-t majd lefektette a kanapéra. A hangulat feszült volt. Látszólag senki sem tudta mi történt vele... Mindenki ideges volt. Zayn megpróbálta Harry-t nyugtatni de mintha Harry meg sem hallotta volna. Én pedig megpróbáltam Melodie-t felébreszteni de semmire sem reagált..


*Louis szemszöge*


Liammel Harry ordítására száguldottunk be az udvarról a házba. Melodie összerogyott és gurult a lépcőn ameddig Harry el nem kapta. Én sokkot kaptam. Nem tudtam magamról. Nem bírtam felfogni amit látok. A többiek beszéltek, hogy mindjárt jön Simon meg ilyeneket de én nem tudtam reagálni. Melodie-t bevitte Hazz a nappaliba Zayn tanácsára majd Liam megpróbálta keltegetni. Semmi eredménnyel. Nagyon ideges voltam. Nem értem, hogy miért lett rosszul. Letelt az ígért tíz perc ám Simon még mindig nincs itt:
-Hol van már egy kibaszott orvos?! -törtem ki idegesen.
Végignéztem a társaságon. Mindenki aggódott Meloért. Hirtelen kicsapódott az ajtó és bejött rajta.....Simon.
-Itt vagyok, sajnálom! Hol van a lány?!


*Simon szemszöge*


Mindenki ideges volt. A hangulat fagyos. Odahívtak magukhoz a kanapéra. Mivel nem hoztam magammal semmi "orvosit" ezért a következő képp szóltam:
-Srácok itt nem tudom megvizsgálni, kérlek hozzátok utánam!
Mindenki bólintott majd Louis felkapta a lányt és már indultunk is.
Rövid időn belül odaértünk a vizsgáló termemhez majd Louis lefektette a lányt  vizsgáló asztalra. A szoba fehér volt a környezet pedig steril. Az ágy puha volt de ugyan csak fehér. A szobában mindenféle orvosi kellék található ami segítségemre lehet most. A fiúkat leültettem székekre én pedig a lány fölé hajoltam. Megnéztem a levegővételét, vettem tőle vért és megröntgeneztem. A csontok sokkal görbébbek voltak mint egy normális emberé... A vérvizsgálat eredményére azonban még várni kell...
-Srácok ameddig várunk a vizsgálat eredményére, kérlek mesélje el valaki, hogy mi történt!
Bólintottak majd mindegyikőjük Harry-re nézett, így én is. Harry enyhén sokkolva volt még mindig ám elmondott mindent. Különös, elmondása szerint hirtelen rosszul lett. Hittem neki, de ilyen esettel még nem találkoztam. Olyan zavaros volt minden.
Mindenki idegesen várt..várt és várt. Az idegtépő várakozás közben mindenki a vizsgálógépet nézte. Ami hirtelen pittyent egyet jelezvén, hogy kész. Oda sétáltam majd mindenki rám nézett. Az eredmény....

7 megjegyzés:

  1. B.. ki hát itt kell abbahagyni?!?!?! Ember én komolyan mondom akkora Zsibit fogok adni, hogy leszakad a karod!! Ezt tuti szándékosan csináltad! Ez nem ez ááá!!! *mosgás* Azonnal mond el mi lessz vele!!! Követelem!!!
    Rozál voltam XDD ♥

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó :) kövitt gyorsan

    VálaszTörlés
  3. Omg hogy lehet itt vége...áucss..:0 amúgy nagyon jó lett:))

    VálaszTörlés
  4. Áááá!Nagyon tetsziik! De miért pont itt kell a mondatot abbahagyni:( jó tudom a hatás kedvérért , de akkor se fair!Amúgy nagyon jó lett! :DD
    xx picur

    VálaszTörlés
  5. Miiii !???? Itt a vége én én...:o ez nem ér:( Uhh Kövit de gyorsan;)

    VálaszTörlés
  6. Áhhhh...gyorsan köviiit!! :))

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés