2013. július 5., péntek

23.Fejezet: Harry..Harry..Harry..

Sziasztoook! Meghoztam az újjabb részt. Ez egy kicsit semmit mondó lett.. nagyon sajnálom.. Új rész 5 komi után. Jó olvasást!



-Úgy látszik tényleg van képességed csak még nem tudod irányítani teljesen...-


A kanapén ültem és csak néztem ki a fejemből. Nem tudtam mást csinálni. Csak a tegnap vagyis ma éjjel eseményein pörgött az agyam. Meg a csókokon. Hmm..
A többiek pedig csak beszéltek, beszéltek és beszéltek. Annyi kérdést meg ilyeneket tettek fel egyszerre, hogy már követni sem lehet. Mindenki egyszerre beszélt, csak én maradtam csendben. Úgy látszik ezen a éjjelen sem alszom.
A hatalmas teraszajtót nézegettem a kanapéról, meg a látványt ami mögötte van. Nagyot sóhajtottam majd tekintetem a körém gyűlt társaságra vezettem. Mindenki valami nagyon értelmeset magyarázott. Kinéztem jobb oldalra ahol Harry állt. Na talán majd Ő.
Láttam, hogy figyeli az arcom ezért kicsit jobban is felé fordultam. Eltátogtam neki: "Segíts!". Szerencsémre értette, mivel elmosolyodott  majd bólogatni kezdett. Nem is kellett sokat várnom hirtelen megszólalt:
-Melodie nincs kedven sétálni?
Elmosolyodtam. Egyrészt ez egy kicsit gyenge indok de másrészt pedig ooo annyira aranyos.
-Persze Harry, felöltözök és mehetünk!
Megpróbáltam felkelni de nem igazán ment. A többiek még mindig csak magyaráztak. Én ezt nem értem, mit ettek?! Lényegtele. Harry felém nyújtotta a kezét amit én megfogtam. Egymás kezét a csukló részénél fogtuk ami egy kicsit furcsa volt. De később megértettem, hogy miért. Harry "vámpírsebességre" kapcsolt majd kirántott a tömegből és felrepült velem a szobámba.
-Hát ezek meg hová tűntek? -hallotuk meg Louis hangját lentről.
Harry felé fordultam majd szorosan megöleltem.
-Köszönöm!
-Ugyan mit? -kérdezte mosolyogva.
-A mentést.
-Ja semmiség de komolyan mondtam. Van kedved sétálni?
-Van!
Odamentem az ágyam mellé a még mindig kicsomagolatlan bőröndökhöz majd kutakodni kezdtem. Hallottam, hogy az ágyam egyet kattant ezzel jelezvén, hogy valaki ráült. Ez a valaki pedig Harry.
-Harry nincs kedved futni? -fordultam ki a bőröndökből.
-Futni?! -nyíltak tágra a szemei.
-Aham. Miért?
-Tudod te mennyi idő van?
-Tudom. Hat óra...
-Ez az! Ilyenkor futni? -nyúlt el az ágyamon.
-Jól van na! Én szoktam futni.. De egy sima nincs kedvem futni-val is beértem volna...
-Akkor fussunk. De leelőzlek!
-Rendben... Kimennél légyszi, át akarok öltözni...
-Engem nem zavar. Öltözz csak!
-Haha marha vicces Humor Harold! -dugtam ki a nyelvem.
-De én nem megyek el innen. Kényelmes az ágyad! Lehetne rajt...
-Fogd be! -dobtam neki egy párnát.
Harry felnevetett én pedig visszamásztam a bőröndökbe. Nem találtam meg a futó cuccom szóval ez csak egyet jelenthet. Remélem nem hagytam el. De jobban meglátnám ha rendben lenne minden. Ez az! Ki kellene pakolnom most már a bőröndökből. Ráadásul még van is itt egy remélem segítőkész úri vámpír.
-Harry ha szépen megkérlek akkor segítenél nekem kipakolni a bőröndöket?
-Annak ára van! -emelte fel a mutató ujját az égbe. -Kérnék húsz puszit!
-Hová?
Erre megint nevetett majd válaszolt:
-Ahová csak szeretnél! De a húsz puszi helyett lehet egy csók is.
Bólintottam majd odamásztam mellé az ágyra. Harry becsukta a szemét majd csücsöríteni kezdett én viszont ennél ravaszabb leszek. Ha Ő is így akkor én is! Mivel felült az ágyon ezért én rá ültem a térdére majd apró puszikat hagytam a Csücsörítőm nyakán. Egyre jobban haladtam felfelé majd a füle mögötti részt hintettem be apró puszikkal. Harry nagyot nyelt majd szemei kipattantak s kezét éreztem ahogyan a derekamra vezeti. Derekamnál fogva jobban magához szorított így teljesen hozzásimultam a mellkasához. Ám amikor simogatni kezdte a hátam akkor kb tíz puszi után adtam neki egy szenvedélyes csókot. A csók után viszont vigyorogtam és amikor Ő kezte volna a nyakamat csókolgatni akkor lemásztam róla. Célom elértem.
-Melodie na ne már! Kikészítesz! -sóhajtotta.
-Na Styles gyerünk bőröndöket kipakolni!
Erre még nagyobbakat sóhajtott.
-Ezt még visszakapod! -nézett rám.
Mosolyogtam majd odadobtam neki két bőröndöt és megmutogattam a szekrényeket. Magamhoz vettem a másik kettőt majd elkezdtem kipakolni. Az egyik szekrényembe pakoltam a pólókat és pulcsikat majd egy másikba a nadrágokat. Ami azt jelenti, hogy Harry-nél van a cipős és a... jajj ne!
Látom, hogy Harry kinyitja mindkét bőröndöt majd elvigyorodik. Gyorsan odaugrottam és megpróbáltam elhúzni a fehérneműs és zoknis bőröndöt ám Harry gyorsan kapcsolt. Kivett a bőröndből egy fekete csipkés melltartót majd vigyorogni kezdett:
-Szexi!
-Tedd azt le!
Nemlegesen megrázta a fejét majd futni kezdett...
-Most még is hová futsz?
Majd futottam utána. Természetes, hogy lefutott a nappaliba a többiekhez majd ünnepélyesen megállt és lobogtatni kezdte a melltartóm. Ám én oldalról ráugrottam. Nem volt olyan kemény de nem borultunk el. Mint egy kis majom, úgy csimpaszkodtam Harry-n és próbáltam egyre feljebb mászni a kezében lévő ruhadarabomig. Ahogy "másztam" hallottam a többiek nevetését. Már majdnem elértem amikor Harry még feljebb emelte és ráadásul felemelkedett a levegőbe.
-Na ne má'! -csak ennyit tudtam kinyögni majd egy hatalmas ötlet jött a semmiből.
-Ugye fiú vagy? -kérdeztem meg Harry-t.
Szúrós pillantásokat kaptam tőle a tőle de nem is érthette miért kérdezem. A többiek nagyon hangos vihogásban törtek ki.  Ez egy aprócska figyelemelterelés volt majd gyorsan feljebb másztam de rájött.
-Ügyes..
Erre kacsintottam egyet. Kezdtem unni. Szóval ha szépen nem megy akkor.... Hát igen, megrúgtam ott ahová a nap sem süt be. Harry eldobta a melltartóm majd leereszkedtünk a földre. Ép megörültem, hogy sikerült és sétáltam a ruhadarabhoz mikor csak egy szellőt éreztem és azt, hogy a ruhadarabom eltűnt a földről. Majd megint Harry vigyorgó arca jelent meg és kezében a melltartóm.
-Jól van, nem érdekelsz! Tartsd meg! Öltözz mivel tíz perc és indulunk!
Ezzel a lendülettel felrobogtam a szobámba. Kiválasztottam a ruhám majd bementem a fürdőszobába ahol megmosakodtam, fogat mostam meg hasonlók. Végül ebben indultam:



Ehhez még kiválasztottam egy futó cipőt ami nagyon kényelmes. Hajamat lófarokba kötöttem. Megnéztem magam a tükörben majd lementem a lépcsőn a srácokhoz.
-Sziasztok! -köszöntem rájuk.
-Szia! -köszöntek kórusban.
-Jó ez a ruha! -szólt Eleanor.
-Köszi! -mosolyodtam el.
-Nekem is tetszik! Jól áll! -szállt be Danielle.
-Köszi, de nem áll jól.. Amúgy Harry hol van?
-Még fent készülődik. -mondta Niall. -Nem vagy éhes?
-Nem, nem vagyok éhes, köszi.
Hirtelen egy hatalmas ordítás jött az emeletről majd Zayn jött le...
-Eltűnt! Elveszett! Eliza elveszett! -tört ki rám nézve.
-Nyugi Zaynee! Először is ki az az Eliza?
-Oh Csajszii az nem ki hanem mi!
-Akkor mi?
-Hát..hát.. hát a tükröm.. -szipogta.
Homlokon csaptam magam. Nagy sóhaj keretében mondtam a következőeket:
-Ez most komoly?
-Ilyennel sohasem viccelődnék!
Ráhagytam. Mindenki nevetett körülöttünk. Én is mosolyogtam. Már azt hittem, hogy valami tényleg nagy baj van. De szerencsére "semmi komoly". Távolabb mentem egy kicsit a többiektől, majd egy számomra megfelelő helyen elkezdtem bemelegíteni. Ugráltam százat majd leültem és nyújtottam is egy kicsit. Felálltam majd ezek után kisterpeszbe álltam és hajolgatni kezdtem lefelé. Hirtelen azonban mindenki elhalkult. Furcsának tartottam de nem néztem fel...
-Azt a....-hallottam meg egy rekedtes ismerős hangot a hátam mögül.
Tudtam, hogy kicsoda... Harry. De hogyan került mögém mikor ott alig volt hely?! Persze, mondanom sem kell: egy század másodperc alatt ugrottam fel és fordultam meg. Hazza csodálkozva mért fel engem tetőtől talpig. Éreztem, hogy arcom vörösbe borul ezért elfordultam és az ajtó felé mentem. Viszont az arcom nem csak attól borult pírba, hogy Harry végigmér hanem attól is amilyen szívdöglesztően kinézett. A lábán volt egy futó cipő ezen kívül egy melegítő nadrág és egy feszülős pólót viselt. Miközben lépdeltem az ajtóig, hallottam, hogy szorosan utánam jön és a pillantásait is éreztem magamon. Elkiáltottam, hogy "elmentünk majd jövünk-öt" majd lenyomtam a kilincset és kiléptem. Megvártam ameddig Harry is kijön majd becsuktam az ajtót. Mikor felé fordultam, megszólalt:
-Tudnod kell, hogy oltárian jól nézel ki ilyen fezsülős cuccban! Gyakran kellene hordanod!
Felnevettem a kijelentésén majd én is szóltam pár szót:
-Azért te sem panaszkodhatsz! Bemelegítettél?
-Nekem nem kell!
Ráhagytam. Ha meg akar sérülni akkor csinálja csak. Lesétáltunk a járdáig majd szép lassan kocogásba kezdtünk. A friss reggeli levegő átjárta a testem. Felszabadult érzés volt végre újból futni. Korábban minden reggel rendszeresen futottam de ezt Ryan miatt nem tehettem meg. Most pedig itt futhatok a -számomra- világ legtökéletesebb pasija mellett. Hm ez felszabadító.
Kb kétszáz méterre lehettünk a parktól mikor ismét megszólaltam:
-Sprint verseny a parkig!
Harry bólintott majd sprintelni kezdett. Én is sprinteltem. Úgy éreztem mintha szállnék. Lábaim gyorsabban vették az utat. Hirtelen lehagytam a mellettem futó Harry-t de jelenleg nem érdekelt. Most már teljesen felszabadult voltam. Odaértem és be is mentem a parkba majd lenyújtottam. Harry sokkal később ért be és jóval szaporábban vette a levegőt meg lihegett is.
-Azt nem mondtad, hogy tudsz futni! Főleg nem ilyen gyorsan! -lihegte.
-Nem kérdezted! -vágtam vissza.
Harry nem nyújtott le. A kezeit a térdeire tette majd hangosan lihegett és fújtatott. Megveregettem a hátát majd elindultam. A következő pillanatban ahogy sétáltunk Harry a földön kötött ki.
-Melodie! Segíts! Begörcsölt a vádlim!
-Ugye Styles neked nem kell bemelegíteni sem pedig lenyújtani...
Majd megkértem, hogy feküdjön le. Lefeküdt majd felemelte a görcsben lévő bal lábát. Megfogtam majd finoman kinyújtottam és nyomni kezdtem felé. Rövidesen kijött a görcs a lábából de nem engedtem ráállni. Bal karját átvettem a vállamon majd segítettem neki elbicegni a legközelebb eső padra. Leültünk majd kaptam az arcomra egy cuppanós puszit.
-Köszönöm, hogy segítettél Melodie!
Bólintottam. Ezek után pedig beszélgetni kezdtünk:
-Azt tudod, hogy miért vannak a képességeid? -tette fel a kérdés Ő.
-Nem. Fogalmam sincs...-mondtam neki őszintén.
-Én a másodikra még tudnék indokot mondani de az elsőre nem...
-Mi a másodikra az indok? -kíváncsiskodtam mivel valóban érdekelt.
-Hát szerintem lehet köze a csókunkhoz. -mosolyodott el.- Amúgy tegnap hogy érezted magad?
-Fantasztikusan! Te?
-Szint úgy! Figyelj Mel, szeretném a tegnapi estét megismételni, szóval eljönnél velem még randizni? -kérdezte félénken de aranyosan.
-Természetesen!
-Amúgy pedig tényleg nagyon jól futsz!
-Hát köszönöm!
-Szerintem minden nap gyere el valakivel futni, kíváncsi vagyok, hogy ki tudna veled lépést tartani! Persze én tudtam volna.....
-Igen Harry, tudtál volna, ha nem lennének emberek és a vámpírsebességed is használhatod.. Talán úgy ment VOLNA- hecceltem a Göndörkét.
-Haha nagyon vicces. Amúgy visszatérve Liam-et hagyd a végére...
-Rendben Harold még megfontolom.. Na menjünk haza! Te ma már úgysem futsz velem...
-De megpróbálhatok!
-Nem, nem próbálhatod meg! Amúgy mi lenne ha kipróbálnánk ezt az új képességemet..
-Hogyan?
-Hát hogy kettőnket képes-e odavinni ahova szeretném..
-Felőlem!
Harry bal karját átdobtam a vállamon majd arrébb bicegtem vele egy eldugottabb részre, nehogy valaki is észrevegyen. Beléptünk egy bokor mögé majd körbenéztem. Senki sincs rajtunk kívül. Hát akkor gyerünk.. Nagyot sóhajtottam majd Harry felé fordultam.
-Milyen helyet mondjak, hogy biztosan oda menjünk?
-Szerintem mond ezt: A One Direction házba Harry Styles szobájában rá az ágyra! -kacsintott.
-Rendben. Ölelj át meg fogd egyik kezem és akármi történik, ne engedd el! -szóltam rá.
-Erre akármikor képes lennék! -mosolygott.
Harry átölelt egyik kezével a másikkal pedig megfogta a jobb kezem. Lehunytam a szemem majd magamban elmondtam a szöveget és rágondoltam a helyre. Erősen koncentráltam majd a szabadon lévő kezemmel én is átöleltem Harry-t. Eleinte semmi sem történt ám hirtelen minden homályosodott és tádám! Meg is érkeztünk Harry ágyára. 

6 megjegyzés:

  1. Úristen de jó rész. ...mint mindig:D mi fog történi harry ágyán??*0* xd

    VálaszTörlés
  2. Zsófia "Béka" Tóth! Ezt mégis, hogy képzeled? Nem szólni élőre!! Ezt megjegyeztem! Mellesleg ha nem hozod gyorsan a kövit én esküszöm megkereslek.. Siess a kövivel Béka! <3
    Ro voltam! <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jóó! Már kíváncsi vagyok a következő részre :D

    VálaszTörlés
  4. Következot de gyorsan:)

    VálaszTörlés
  5. Köviit :) Nagyon jó :)♥ a blogomon egy meglepetés : http://termeszett-feletti-lenyek-vilaga.blogspot.hu/

    VálaszTörlés