2013. augusztus 31., szombat

Fontos!

Sziasztok! Nem, megint nem egy olyan üzenetm, hogy vége meg stb xDD


Kérlek olvasd végig!


Szóval a lényeg: Kérlek rengetegen szavazzatok a mostani kérdésre! Addig sajnos nem tudok új részt hozni amíg nincs meg az eredménye mivel az hatással van a következő részek tartalmára!
A blogom újjáéledt. Rozál drága megcsinálta a blogom vidijét amit pár napon belül biztos láthattok..Továbbá a kedvem is rendesen megnőtt de sajnos az a fránya Unitusz még mindig nem múlt el. Nagyon nagy önbizalmat adott az utóbbi fejezetre az a sok komi annyi idő alatt!! IMÁDLAK TITEKET!
És sajnálom, hogy nem válaszolok a komikra..erre nincs mentség :(((
Kérlek komiba írjatok véleményt és ne felejtsetek el szavazni! Amint letelt a szavazás, rá egy napra már fent lesz a kövi rész :))))

4 megjegyzés:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Pd6RKd5GuOU <----- linkje ♥ mást nemtom mit írhatnék mer tudod a véleményem xdd

    VálaszTörlés
  2. EMBEREK! KÉRLEK OLVASSÁTOK EL! ÉN VAGYOK AZ Zsófi, csak nem tudok belemenni ebbe a fiókomba és így nagy sajnálatomra, kárbaveszett minden :'((( fél napomat átsírtam ezmiatt, ne haragudjatok de fogalmam sincs mi az a rohadt kód így kénytelen vagyok új blogot csinálni.... még ma megcsinálom a másik profilt és kiteszem ebben a komiban (alegfrissebbbejegyzésben ebben a : Fontos!"-ban...) A linkjét...a részeket is át fogom másolni...KÉRLEK FOLYTASSÁTOK AZ OLVASÁST OTT ÉS IRATKOZZATOK ÁT ODAA :(((((((

    VálaszTörlés
  3. http://oneanotherworld1direction.blogspot.hu/ EZ A LINKJE A BLOGOMNAK! IDE TETTEM ÁT...KÉRLEK VEGYÉTEK ÉSZRE!! ~Zsófi

    VálaszTörlés
  4. Szia kár hogy nem folytatad a történetet!! szívesen olvasom!!
    Xxxx.Réka

    VálaszTörlés