2013. augusztus 19., hétfő

31.Fejezet: Jelentkezés

Sziasztok! Itt a kövi rész. Kérlek jelentkezzetek mert súlyos betegségben szenvedek, a neve: Unitusz. Majd kommentben Rozál drága elmagyarázza annak akit érdekel...Jó olvasást! Szeretlek titeket! És bocsássatok meg a késésért! :))


--Miért?! MIÉRT PONT Ő?! -üvöltöttem a semmibe, miközben szüntelenül zokogtam.~Harry-


*Louis szemszöge*

-Srácok ezt nézzétek! -jött ki a konyhából Niall vámpírsebességgel.
Harry még mindig a falnál ülve zokog, Zayn tör-zúz. Mindent összetör ami még épp. Habár abból nincs sok...Liam pedig nekem beszél, hogy mit akarhatnak és hol lehet Melo. Ebből azonban én sok mindent nem értek. Csak némán ülök a helyemen és bámulok a semmibe. Ezt csak Niall legutóbbi felkiáltása zavarta meg:
-Mi az Niall? -áll meg egy percre Zayn a rombolgatásban.
-Ép a hűtőben voltam..-kezdett bele de Harry leordította.
-NIALL! Nem vagyok hajlandó boltba menni ha nincs kaja és egyátalán! Abszolút nem ez most a legjobb dolga egyikőnknek sem! -Harry mély hangja mennydörgésként hangzott fel. Szipogott még párat majd többet nem szólt amint látta Niall megrémült arcát.
-Sajnálom Niall, nem akartam veled kiabálni én csak....
-Semmi vész, inkább gyertek ezt olvassátok! -Niall szemében a remény csillogott.
Odahozta az asztalhoz, mi pedig köré gyűltünk. Egy levél volt. Harry-nek címezve a Vámpírtanácstól. A levél pedig már fel volt bontva. Egy szempillantás alatt suhant át mindegyikünknek a szeme a sorokon.... 
-Jaj ne! Melodie rájött és így akart megvédeni minket! Fenébe! -csapott le az asztalra Zayn. Az asztalunk pedig szintén kettétört. Harry szemében olyan szintű fájdalmat láttam amit eddig sosem. Én a levél hatása alatt voltam, Niall a lehetőségeket kombinálta, Liam felhívta El-t és Danit-t. A lányok azt mondták, hogy hazautaznak. Egy óra és itt lesznek a házban. Viszont most adódott még egy probléma is...Harry.
Amint elolvasta a levelet, őrült dühöngésbe fogott. Átzúzta a saját szobája egyik falát. Azt hajtogatta, hogy minden az Ő hibája. Minden olyan gyorsan történik...
Harry-t Liam segítségével lefogtuk és a földhöz szegeztük:
-Na ide figyelj Harry! A rohadt életbe azzal senkin sem segítesz ha mindent ripityára törsz! Inkább a megoldáson gondolkozz érted?!!!! Mindenki aggódik Melodie miatt nem csak te! Szóval állítsd már le magad a rohadt életbe is! -üvöltöttem vele.
Nem tehetek róla. Egyszerűen előjött belőlem. De így van! Mindenki aggódik nem csak Ő és mégsem zúzzuk porrá a házat...
A nappaliból hirtelen Zayn kiáltását hallottuk.
-Gyertek gyorsan! Mindenki!
És már ott is teremtünk. A laptopot szorongatta a kezei között. Ráment az egyik fájlra majd az egész laptopon előjött egy kép amin egy maszkos srác van. A kezeim ökölbe szorítva pihentek a kanapé háttámláján. Ahogyan beszédbe kezdett, még levegőt is elfelejtettünk venni.
-Sziasztook! Gondolom sejthetitek mi miatt kerestelek meg titeket.. -idegesítő hangja  miatt megfagyott a levegő is. -Szóval akkor egyből rá is térnék a lényegre! Azt szere...
-Előbb hadd lássuk Melodie-t! -vágott a szavába Harry.
-Rendben! Hozd a csajt! -szólt valamerre a háta mögé.
Nyöszörgést lehetett hallani majd székestül behozták. Ahogy látni lehetett, a keze a háta mögé volt kötözve. A szemén pedig egy vastag fekete valami volt. Ezt nem értettem. Melodie-n ezen kívül valami óriási lepedőszerűség volt. csak a fejét lehetett látni. Volt pár karcolás az arcán és mintha vér folyt volna le a feje egyik oldalán.
-Mit csináltál vele te szemét?!!!! -ordítottam egyenesen a kamerába.
-Vigyázz a szavaidra kölyök! Különben sem én. Amúgy elég harcias bige Harold...
Harry szemében fájdalom tükröződött. Élesen fújta ki a levegőt és próbált lenyugodni. Végül vett egy hatalmas levegőt, majd komoly hangon válaszolt:
-Ezt hogy érted?
-Hát elég komoly sérüléseket okozott az egyik emberemnek....
-Hadd lássuk Melodie testét! -szólt közbe Liam.
-Ó valaki de perverz...
-A sérüléseit te idióta! -kiabált immár Zayn is.
-Még egy ilyen beszólás felém és élő adásban nézhetitek, hogy szedi szét valaki... Amúgy meg a feltételek nem ti szabjátok!
-Kérlek mutasd meg a sérüléseit! -szóltam közbe.
-Így már más...de nem hiszem, hogy azt komolyan látni is akarjátok..
-És a szemén miért van kendő? Megsérült ott is? Kérlek erre válaszolj és befogom! -beszéltem továbbra is hozzá. Megpróbálok rá hatni, hogy legalább valami információt nyerjünk.
-Na jó.. Lássátok, hogy nekem is van szívem -itt röhögött a saját poénján- a szeme nem sérült. Csak ha eszméletéhez tér, még csak meg se próbálhasson a Styles-szal kommunikálni..ezen kívül a helység védve a teleportálása ellen is. -vigyorgott.
-Nincs eszméleténél? Mégis mennyire súlyos?! -kelt ki magából a beszélgetés alatt először Niall.
-Hát akkor ennyi bőven elég is a csajról... szóval! Először csak kicsiben...Harry-t a lányért!
-Vállalom! -vágta rá egyből Harry.
-Mi?! Nem! Dehogy vállalod! Megőrültél?! -néztem rá.
-Ácsi fiúk. Mire legközelebb jelentkezem, arra várom a döntéseteket. Rövidesen bekövetkezik mivel sokat már nem bírna a csajszi...Sziasztok!
Ledermedve figyeltük a képernyőt. A férfi felállt majd odasétált a székhez és megnyalta Melodie arcát. Melo-t mintha áramütés érte volna, megremegett majd egy fejrántással ledobta a szeméről a kendőt. Ami itt történt az váratlan volt. Egészen pontosan lefejelte a férfit majd egy pillanatig a kamerába nézett de egyből kikapcsolták a videóhívást. Mi pedig némán ültünk a kanapén mígnem Niall szólalt meg:
-A büdös kurva picsába, hogy mindig velünk kell mindennek történnie! -majd elviharzott.
Ki a törött ablakon, valamerre. Liam az ötleteket kombinálta ami a fejében tartott börzét míg Zayn a videóhívást nézte vissza és elemezte. Harry azóta meg sem mozdult. Olyan mint egy szobor. Csak néz előre és levegőt sem vesz. Oké megviselte meg minden de valami nincs rendben. És ekkor beugrott. Valamit üzenhetett neki Melodie az az egy pillanat alatt...De mit?
-Harry, mit mondott Melodie?
Csak ült és bámult úgy ahogyan eddig is tette. A kérdésem pedig elsuhant a füle mellett. Legalább is úgy tett. Felpattantam a kanapéról majd elé ugrottam:
-Válaszolj!
-Valami kiesett belőled. -jelentette ki, de a figyelmét továbbra is csak maga elé szentelte.
Megfordultam és láttam egy papírfecnit a földön. Egy szempillantás alatt felvettem. Megfordítottam, s láttam rajt valami kézírást. De olvashatatlannak mondanám.
-Az meg mi? -kérdezte Zayn.
-Egy üzenet...
-Mutasd csak! -pattant fel hirtelen Harry is.
Sokáig fölé hajoltunk de nem tudtunk kivenni belőle semmit. Felvittük Liam-nek is aki épp telefonált. Amint meglátta, hogy ott vagyok a cetlivel, azonnal letette. Jobban mondva megkérte, hogy várjon. Későbbi elmondása szerint Eleanorék voltak. Visszatérve: Liam mikroszkóp segítségével is megpróbálta de semmi. Felhívtam idő közbe a többieket is. Négyen összehoztunk valamit. Jobban mondva egy szavat, vagy szótagot mivel az elég nagy betűvel volt írva: NE.
-Ennek semmi értelme! Olvashatatlan! -fakadtam ki.
-Srácok nekem e kell mennem a reptérre a lányokért. Hamarosan jövök velük együtt. Addig próbálkozzatok tovább! Sok sikert! Sziasztok!
Mi lekísértük Liam-et az ajtóig mi pedig helyet foglaltunk a nappaliban.
-Ebben a szóban itt van egy szám.... Itt pedig mind a két magánhangzó e. Milyen szó lehet az?! -vont egy kis logikát bele Zayn.
-Kerek, nedves, szerkeszt, evett, esett, eget, kedves, kecske, kecses..milliónyi ilyen szó van!- akadt ki Hazza a sorolás után.
A bejárati ajtó hirtelen kivágódott. Majd ugyan azzal a lendülettel be is csapták. Niall lépett be az ajtón zihálva, széttúrt hajjal és egy kis vérrel a szája sarkában. Amint meglátta, hogy hol vagyunk Ő is odajött hozzánk.
-Sziasztok. Az meg mi?
-Ez egy üzenet amit valószínűleg Melodie hagyhatott de egyszerűen nem tudjuk elolvasni. Liam még nagyítóval is próbálkozott, de Ő most elment a reptérre a lányokért... -felelt Zayn.
-Adjátok csak ide, had nézzem!
Odaadtuk Niall-nak a papírfecnit. Leült a kanapé közepére majd tanulmányozni kezdte a lapdarabkát. Nem telt el egy perc sem mire felállt és felénk fordult:
-Kedves 1D, semmilyen ajánlatot NE fogadjatok el értem! -mondta nyersen.
-MI?! -pattantunk fel szinte egyszerre.
-Ez van ráírva. Melo írhatta. Láttam már a technikáját ahogyan gyorsan ír. Én mentem vele vásárolni....
Az ajtó ismét kattant és Liam gördült be El és Dani társaságában...

4 megjegyzés:

  1. Köviit gyorsan :) iszonyat jó lett <3

    VálaszTörlés
  2. Nem hiszem hogy valakit is érdekelne az Unitusz xDD de csak figyelmeztetek mindenkit, hogy bárki elkaphatja de NE ijedjetek meg mert gyógyítható!!! Kecske... hmm... oké xd megnézném Melodie kézírását az egyszer biztos. Hozd a kövit asszony! xd

    VálaszTörlés
  3. nagyon jóóó imádom várom a kövit és az Unitusz-nak mik a jelei?(azaz tünetei)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos az Unitusz-t kis és nagy írók egyaránt elkaphatják. Az Unitusz a nevét az unalom becézéséből kapta (pl. uncsizom) és a tünetei pedig azok, hogy az író (jelen esetben Zsófesz) unalmasnak, bénának tartja azt amit ír és egyáltalán nincs megelégedve. DE gyógyítható! A barátok/olvsók/rajongók szeretetével és biztatásával.. Ez lenne az Unitusz.. :)) Arról, hogy fertőző-e arról még NINCS információnk de valószinűleg ne mert ez minden írónál előbb vagy utóbb megmutatkozik de később túl lépnek rajta..
      Jó nagy baromság tudom. Felfedezője: Rozina Süll.

      Törlés