2013. július 15., hétfő

26.Fejezet:Lehetőség?

Na sziasztok! a szavazást kitettem, holnap még megnézem és az alapján döntök amit holnap közölni fogok veletek. DE akármi is lesz, csak agusztus elején tudok részt hozni! Új rész (xDDez vicces de sorry, megszokás) 5 komi után. Jó olvasást!






-
Na ő hatot Niall-nak, hármat Liam-nek, négyet Louis-nak, kilencet Zaynnek és ötöt nekem.. Azt hiszem ezt jól zártuk!-



*Melodie szemszöge*


Este fogalmam sincs, hogy kerültem az ágyamba, de ott ébredtem. Kikászálódtam az ágyamból és egyenesen a tükör elé léptem. Végignéztem magamon, egy szál fehérneműben voltam. Várjunk csak... FEHÉRNEMŰBEN?! Mégis, hogy?! Jaa! Persze, tegnap este...
Ahogy visszaemlékeztem a történtekre, megint röhögőgörcsöt kaptam. Harry-t férfitangában látni, hát khm....érdekes látvány volt. És összesen ha jól számolom huszonhét kívánság van a listámon. Nah, ez érdekes lesz!
Kedd van. Kedd reggel. Lezuhanyoztam és felöltöztem majd leültem a gépem elé. Megnéztem a Facebook-omat meg a Twitter-emet is, majd végül az e-mail fiókomba jelentkeztem be. Nyolcvan új üzenet. Rengeteg kupon meg ilyenek jöttek ám egy fontosat is észleltem.
"Feladó: Marketing.
CÍM: FONTOS!
Üzenet:

Tisztelt Smith kisasszony!
Sajnálattal közöljük Önnel, hogy már nem tartunk igényt az Ön szolgálatára. Cégünknél leépítések történtek. Sajnáljuk, de a mai naptól már nem dolgozik nálunk. Az utolsó havi fizetését nyolc munkanapon belül megkapja, kérjük fáradjon be hozzánk és vigye el a cuccait is.."

Hát ez remek. Elvesztettem a munkámat. Erre egyszerűen nem tudok mit reagálni. Oké, nem volt az a meló ahol az emberek a legtöbbet keresik. Nem is szerettem ezt a munkát, de hát mégis csak pénzre van szükségem. Az ellen, hogy kirúgtak volta képen semmit sem tehetek szóval nincs más hátra: Új munkát kell keresnem.. Csak egy erős középiskolát végeztem el, érettségivel együtt. Az érettségim 90%-os lett a bizonyítványom pedig kitűnő. Hát igen.. Viszont egyetemre még nem jelentkeztem mivel Ryan nem engedett még annak idején..
Rengeteg álláslehetőséget megnéztem de eddig egyik sem fogott meg.. Hirtelen kopogtattak így összerezzentem és gyorsan lecsaptam a laptopom tetejét.
-Gyere be!
Az ajtómon Louis kukucskált be majd lépett beljebb.
-Hogy vagy? Valami baj van, még ki sem jöttél..
-Á semmi, nincs semmi baj.. -vakargattam meg a fejem- Gyere ülj csak le!
Leült mellém az ágyra majd rám nézett:
-Tudom, hogy valami baj van, látszik rajtad... Nekem elmondhatod!
-Nincs semmi baj..-néztem le a földre.-Te mi járatban?
-Tudod Melodie mostanában nem olyan a kapcsolatunk mint régebben. Úgy érzem, hogy számodra nem vagyok fontos és, hogy nem bízol meg bennem..

-Ez nem igaz! Nekem nagyon fontos vagy, szinte te vagy a legfontosabb az életemben! És száz százalékig megbízom benned! Igazából semmi bajom sincs csak...-halkultam el- munkanélküli lettem...-fejeztem be.
-Mi? Nem értelek...- nézett rám.
Felhajtottam a laptopom tetejét majd visszakerestem az e-mailt és megmutattam neki. Hitetlenkedve olvasta majd mikor a végére ért, felém nézett.
-Sajnálom..
-Ugyan, nem lényeg! Csak most új munkát kell keresnem..-sóhajtottam.
-Majd segítek! Mire gondoltál?
-Igazából én még nem igazán gondolkodtam..
-Énekelj! -kacsintott.
-Mi?! Te meghülyültél? Nem leszek én Anglia legnevetségesebb embere!
-Na ne már! Nem lennél az! Ma este eljössz velem és Harry-vel sétálni?
Nem értettem, hogy mi ez a hirtelen hangváltozás, de belementem. Végül is, egy séta nem árt meg...
Louival rengeteget szórakoztunk ezen a napon. A többiekkel a mai nap folyamán nem találkoztam. De amit Stu-val csináltunk az mindent vitt. Befontuk egymás haját ami Louis esetében nehézkesen ment majd az az őrült egy új "szórakozást" talált ki. Azt mondta, hogy egy pillanat és jön majd elsuhant és meg is érkezett, tényleg egy pillanaton belül. Viszont amiket hozott, enyhén szólva sokkolóak voltak.
Louis -elmondása szerint- összeszedte a házban lévő összes óvszert... Megrángattam a vállamat majd levezettem magam után a konyhába. Először értetlenül nézett majd elmosolyodott. Jobban mondva elvigyorodott mikor kiszedtem a hűtőből a tejet és azzal töltöttük meg az óvszereket.
-Oké Melo... Akkor a terv.. Sas1 Kiáll a teraszra és elbújik virágok között, Galamb3 pedig a terasz alá csalogatja a magvakat, majd mikor jelet ad és becserkészzük őket.. -mutogatta a tervet az ujjaival is..
-Oké, de ahogy sejtem, én vagyok a Sas1?
-Igen. Minden világos? -bólintottam- Akkor kezdődhet az akció!
Felsiettem a teraszra és elbújtam a virágok között majd meghallottam egy "csip-csip"-et (xDD) és bombázni kezdtem a tejes gumit. Louis is előrántotta a nála lévőket és kereszttűzbe vettük a  "magvakat". Olyan lányos frekvenciájú sikítások hagyták el a szájukat, hogy az már lehetetlen lenne.
Mikor Louissal kifogytunk a municióból akkor odakiáltottam Louinak:
-Stu, kapj el!
Értette, hogy mire célzok, így hát a terasz alá állt. Átlendültem a terasz korlátján és Louis elkapott majd letett a földre. Szétröhögtük magunkat a srácok tejes ábrázatán.
-Ez mi a...-nézett magán végig Harry- És az ott....Óvszer?!
--Úristen! Ha az óvszer ez pedig fehér akkor a fehér...-Szólt bele Zayn.
Mindenki Louisra nézett én pedig már nem kaphattam rendesen levegőt a röhögéstől.Szó szoros értelmében a földön feküdtem a nevetésem közben, ami egyre csak erősödött Louis grimasza után.
-Zayn te hülye! Az TEJ nem pedig az.. Érted?! Érted vagy betűzzem?! T-E-J! -betűzte Louis.
Engem azt hiszem ennyire erős röhögőgörcs még nem kapott el mint most. A tejre persze Niall reagált:
-Mi?! Képesek voltatok a finom tejet erre pazarolni?! De ugye van még?
-Igen, Niall van még tej...-válaszolt Louis mert én még beszéd képtelen voltam.
-És az óvszereket honnét szedtétek? -vonta fel a szemöldökét Liam.
Én abbahagytam a nevetést és Louisra néztem.
-Hát Liam részben a te szobádból, meg a fürdőkből, és az én szobámból ezen kívül Harry virágjánál, Niall félig megevedt szendvicséből és Zayn tükörnyeléről...
Ezen mindenki ismét nevetett. Majd szép lassacskán bementünk a házba.


*Este 7 óra*


Felvettem egy farmert és egy aranyos pólót meg egy pulcsit majd felkaptam a táskám és elindultunk Harry-vel és Louissal sétálni. Ők is melegítő felsőben voltak amin volt kapucni és valami hülye parókát is vettek fel. Hosszúnadrág, cipő és ezen kívül még kesztyű is volt rajtuk a tetoválások elrejtése miatt.
-Kész vagy? -fordultak felém.
-Igen, mehetünk!
Elköszöntünk majd elindultunk az ajtón kifelé. Miután Louis becsukta  az ajtót és sétálni kezdtünk, kérdeztem:
-És tulajdonképpen hová is megyünk?
Megvonták a vállukat majd Harry válaszolt:
-Csak úgy eljöttünk sétálni. Régen voltunk már csak úgy együtt és szerintem jó így.
Bólogattunk majd evvel párhuzamosan lépkedtünk. Nagyon sokat beszélgettünk út közben.A felállás balról jobbra: Louis-Én-Harry.
Miközben nevetgéltünk, egy zöld melír csíkkal  ellátott srác jött velünk szembe. Nagyon furcsának tűnt és szomorúnak. Végül megállt előttünk. Én nem értettem semmit....
-Michael csá! Mi a baj? -kérdezte meg Harry.
-Nincs forgalom, jobban mondva zene...
Én értelmesen, sűrűn pislogtam Harry-re, hogy vegye a lapot, hogy nem igazán értek semmit. Kis idő elteltével vette az adást.
-Melodie, Ő Michael egy nagyon jó barátunk. Egy klubbot vezet ahol most vannak emberek de unatkoznak mivel nincs zene. Élő fellépés szokott nála lenni de aki mostanra jött volna lemondta és az emberek oszlani kezdtek. Ha most nagyon sok ember elmegy, rengeteget veszít...
-Értem...Szia, én Melodie vagyok.
-Üdv, én Michael.
-Harry, Louis megtennétek, hogy 11-ig bevállaljátok... Tudom, hogy ez hatalmas kérés de...
-Sajnos nem tehetjük Michael. Nagyon szeretnénk de akkor mi holnapra halottak lennénk. A menedzserek kiakadnának mivel nem bejelentett fellépés, a rajongók és a média pedig kombinálnának, hogy csak ketten énekelünk...-szólt közbe Louis.
Mind a hárman lehajtották a fejüket majd hirtelen Louis felkapta és Harry-re nézett, majd rám.. Idétlen vigyor ült ki az arcára. Rosszat sejtek Tomlinson, nagyon rosszat!
Egy nagyot nyeltem majd kicsit hátrébb húzódtam de Harry és Louis a vállaikkal megfogott. Majd Harry megszólalt:
-De lenne egy ötletünk! Mi nem léphetünk fel, de Melodie igen! -vigyorogtak.
-Megtennéd? -nézett rám Michael.
Én letablóztam. Hogy mit csinálok?! Pont én? Na ne má'!
-Mi?! Harry, teljesen meghülyültetek?!
-Dehogy is! Irtó jó hangod van! Na Melo légysziiiiiiii - nyújtotta el Louis.
-De nekem nincs hangom! -tiltakoztam.
Tiltakoztam de belül nagyon izgatott voltam. De csak egy kis szikrában. Mindig is ki akartam próbálni de egyből nem egy klubban rengeteg ember előtt!
Mivel Louis már öt perce húzta a 'Légysziiii-ből' az 'i'-t ezért belementem. Édes Istenem, holnap mennyi hír lesz rólam mindenütt! A Fahangú szőke bemutatkozott meg ilyenek.... Mire vállalkoztam?!

8 megjegyzés:

  1. NAGYON JÓ! KÖVIT MÉG A HÉTEN! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 5 komi és lesz.. ha természetesen holnapig összejön xDD és az én válaszaim nem számítanak, köszönöm a komiid! :DD

      Törlés
  2. "A Fahangú szőke bemutatkozott meg ilyenek.... Mire vállalkoztam?!"ez nagyon tetszett. Jó rész. .és még egyszer nehogy abba hagyd:)
    ~Réka~<3

    VálaszTörlés
  3. Szia!:)Tetszik a sztori,izgalmas!:)Viszont van valami ami zavar..az ,,evvel''-t azt nem igy szoktuk irni ,hanem ,,ezzel''-nek.
    Varom a kovit!:)
    I

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó (mint mindig)! :D Éés már csak egy kell! :)

    VálaszTörlés
  5. Ez egy nagyon jó rész. Következőt...:*

    VálaszTörlés
  6. Szijaa, imádom a blogodat! Egyszerűen fantasztikus! Az ívszeres rész...hát az mindent vitt. Nem tudok egyszerűen mást mondani mint hogy IMÁDOOOOM!! Gyorsan kövit! *-* :)<3<3

    VálaszTörlés
  7. ..már elmondtam a véleményem. Jelenleg haragszom rád!
    Ro :-(

    VálaszTörlés